VÄXTHUSET

Har du en scenkonstnärlig idé som du gått och funderat på? En skiss på en text, ett performance, en koreografi, en scen du vill spela eller regissera? Kom och testa den på en av våra växthusträffar!

 

VÅR TREDJE VÄXTHUSTRÄFF ÄGER RUM SÖNDAG 11/2 2018 KL 17.00 — 20.00 PÅ SKARPNÄCKS KULTURHUS!

 

VÄXTHUSET är ett nytt projekt inom UngaTur som vänder sig till dig som är mellan 16 –25 år.

 

VÄXTHUSET är just vad ett växthus är – ett utrymme där saker kan gro och växa i en skyddad miljö. Det är till för unga personer som vill utvecklas konstnärligt. Poängen med VÄXTHUSET är att du kommer till oss med en idé som inte är färdig. Det kan vara en tanke, ett ord, ett danssteg. Syftet är att du ska ha chans att utvecklas konstnärligt med hjälp av feedback utifrån i ett tidigt skede i ditt skapande.

 

En växthusträff fungerar som en öppen scen med en enkel föranmälan. På plats får du testa att framföra din idé för en liten publik varav konstnärer från UngaTur alltid är en del av den. Publiken kan efter ditt framförande ge dig den feedback du önskar. Du är sedan välkommen tillbaka på flera träffar där du kan visa vidareutvecklingen av ditt verk. Det finns också möjlighet att anmäla sig till VÄXTHUSETS mentorsprogram, där du kan få handledning av konstnärer utvalda av UngaTur. (Mentorsprogrammet har ett begränsat antal deltagare per år, men alla är välkomna att söka.)

 

Anmäl dig/er till träffen genom att mejla vaxthuset@ungatur.se
där du/ni beskriver vem du/ni är, vad du/ni har för idé och vad som behövs i teknikväg. 

 

VILL DU VARA MED SOM PUBLIK OCH GE FEEDBACK TILL ARTISTERNA? KOM PÅ DÖRREN ELLER MAILA bokning@ungatur.se! EVENTET ÄR HELT GRATIS! 

 

VÄXTHUSET drivs med startstöd från Kulturbryggan.

 

Spara

Spara

Spara