TÄNK PÅ AVSTÅNDET

Tänk på avståndet är ett lekfullt undersökande av tillvarons lätt förbisedda detaljer. En hyllning till bortglömda möjligheter.

En pekbok för vuxna. Genom att sätta publiken och scenkonsthändelsens här och nu i centrum undersöker vi tillsammans det absurda, oväntade, ouppmärksammade och inte minst det motsägelsefulla.
Som Douglas Adams en gång formulerade det så är det lätt att flyga; det är bara att trilla och missa marken.

Tänk på avståndet är en transit-tillvaro mellan sanning och lögn. Eller bara lite som att snubbla över någonting fint på vägen till tunnelbanan.

Av och med UngaTur
Spelas på olika platser i Stockholm 11 april till 2 maj.
UngaTur hälsar Er välkomna till en annorlunda scenkonsthändelse där Din form som publikperson är avgörande för vilket tetris vi bygger!
Vårt första publikmöte Te för två sker lördag 11 april mellan 11.00 och 16.00 på Kärrtorps torg. För mer information och bokning KLICKA HÄR.

Medverkande: Anna Wadström, Fredrik Lundqvist, Marcus Johansson, Rebecca Holmström, Siri Nyke och Sofi Gregersdotter.

Vårt andra publikmöte Lite visste dom sker fredag 24 april klockan 17.30 – 18.30 samt 19.30 – 20.30. För mer information och bokning KLICKA HÄR.

 Projektet finansieras med stöd från Kulturbryggan och i samarbete med ABF Stockholm.  

Vårt sista publikmöte Kultur in action – the game sker lördag 2 maj klockan 13.00 – 14.00 samt 15.00 – 16.00. För mer information och bokning KLICKA HÄR.