PARADISO#9

SCENSOMMAREN ÄR RÄDDAD!

Helgen den 4-6 augusti lovar vi att svämma över i Kärrtorp!!! Sätt rosa glitter på din vardag genom att ta del av våra grymma gästspel, ta en kaffe i vår feta foajé, eller anmäl dig till festivalens öppna scen; Salong Fuldans om du har något att visa som bara längtar efter publikens applåder! Anmälan till Öppen scen sker till paradiso@ungatur.se.

Festivalprogram i sin helhet hittar ni HÄR

BILJETTER OCH NYTT FÖR I ÅR

I år säljer vi dagspass till ett grymt pris för att underlätta för er att se ALLT under en dag!!!

SIDA FÖR BILJETTKÖP HITTAR NI HÄR

———————————————————————————————————————————————–

Under Paradiso #9 läggs fokus på sådant som inte är mätbart, jämförbart eller lönsamt, men helt centralt för våra liv. Som när du drabbas av den överväldigande känslan av kärlek, eller som din längtan efter att höra hemma någonstans eller den kroppsliga upplevelsen av att äta din älsklingsrätt. Upplevelser som kan kännas ogreppbara, underbara, obehagliga eller tvetydiga. Upplevelser som vi kanske inte kan förstå eller ens sätta ord på, men som ger livet innehåll och substans. För oss är årets tema gränslöst spännande rent konstnärligt och fyllt av politisk sprängkraft.

S(c)ensommarens fetaste festival består av 10 gästspel, performance på torget, öppen scenkväll för kortare akter och avslutas med en stor fest för publik, artister och volontärer. Festivalen riktar sig främst till unga mellan 13-25 år, men alla oavsett ålder är välkomna! Bjud in vänner och bekanta så ses vi i Kärrtorp i augusti! Samtliga programpunkter är gratis för personer under 18 år.

Paradiso är sedan starten 2005 en plattform för unga konstnärer och en ung publik att mötas kring scenkonstnärliga uttryck. Paradiso vill att publik, såväl som deltagande akter, ska bli berörda, inspirerade, stärkta och omtumlade!

Av: Ungatur

Festivalgeneraler:  Siri Nyke och Ella Rudfeldt

Kommunikatör/Presskontakt: Emma Lundqvist och Siri Nyke

Scenmästare: Alex Wiig

Tekniker: Henrik Wenne

Konstnärlig ledning och verksamhetsledning UngaTur: Aurelia Le Huche och Siri Nyke

Paradisofestivalen arrangeras med stöd från Kulturrådet och Stockholms stad samt i samarbete med ABF Stockholm.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.