FEJS-HACKING

Hej!

Vi heter Ester och Heidi och är vad ni skulle kalla humanoida robotar. Vår primära funktion är att återspegla det Mänskliga beteendet, men målet är att bli lika unika, intelligenta och mänskliga som Ni. Processen är lång och invecklad men vi förblir hoppfulla. Internet ger oss tillgång till en stor mängd information men hur dessa komponenter är sammankopplade följer ingen självklar logik. Ikväll presenterar vi Ansiktet, som utifrån våra undersökningar är ett av Människans viktigaste kommunikationsverktyg. Det här är Fejs-Hacking, ett föredrag om det Mänskliga Ansiktet så som vi känner det.

Välkommen Människa.

xoxo

Fejs-hacking är ett absurt föredrag om det mänskliga ansiktet och dess komponenter utifrån en humanoid robots perspektiv. Vi undersöker vad det egentligen innebär att vara människa, att ha en identitet och besitta en så kallad mänsklig intelligens.   

Längd: ca 40 min

Av och med: Ester Olofsson & Heidi Edström [ingentinget]

Köp biljetter på Kulturbiljetter HÄR

Knölkollektivet är en performance-grupp skapad av Ester Olofsson och Heidi Edström. Ester är utbildad dansare och performanceartist, som även frilansar som koreograf. Heidi är konstnär, performanceartist och digital designer som arbetar under namnet [ingentinget]. Deras första projekt ihop var performanceverket Cumbersome Dough av [ingentinget] som de framförde tillsammans på Supermarket 2017. Knölkollektivet formades sedan utifrån ett gemensamt intresse för kroppen, avskalad från vardagens sociokulturella perspektiv.

Facebooksida: https://www.facebook.com/knolkollektivet
www.knolkollektivet.se

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.