BILJETTER OCH INFORMATION

Festivalen öppnar fredagen den 4:e augusti med invigning på Kärrtorps torg kl 14.00. Efter det står dörrarna öppna på Turteatern. Festivalen avslutas söndagen den 6:e augusti med fest i glittrets tecken.

Biljetter till de enskilda föreställningarna finns att köpa på Kulturbiljetter HÄR. Det som är nytt för årets festival är att vi har infört dagspass. Vilket innebär att du/ni kan köpa en biljett för en hel dag och se de föreställningar du/ni vill under den dagen. OBS en behöver boka plats på alla de föreställningarna som en vill se, vilket går att göra på Kulturbiljetter HÄR!

Om du vill köpa dagspass kan du klicka på den dagen du vill köpa nedan så kommer du direkt till Kulturbiljetter.

FREDAG

LÖRDAG

SÖNDAG

Turteatern ligger i Kärrtorp på gröna linjen mot Skarpnäck. Det finns ramp för att kunna ta sig in i teatern. Dörren in till scenrummen är utan tröskel och dörrarna går att ställa upp.  Tillgänglig toalett finns med bred dörr (90 cm), armstöd och lågt handfat. Inne i de båda scenrummen består främsta raden av löstagbara stolar vilket kan ge rum åt rullstolar.

Hörselslinga saknas i lokalerna på Turteater. Det finns handikapp-parkering på teaterns baksida.

Under festivalen kan det vara så att vissa performance utspelar sig på Kärrtorps torg. Ytan på torget är plan och är tillgängliga för samtlig publik. UngaTur har ingen ledsagare för publik med syn-eller rörelsenedsättning på plats men en publikvärd och en föreställningstekniker som instruerar publik och eventuell ledsagare om programpunktens förutsättningar och innehåll. Ledsagare har alltid fri entré.

Rekommenderad ålder är för det mesta från 13 år, se dock enskild föreställning för ytterligare information.

Vid frågor och funderingar skicka ett mejl till oss på paradiso@ungatur.se 

Festivalprogrammet i sin helhet kan du ladda ner i pdf–format här –> PARADISO#9

This entry was posted in . Bookmark the permalink.